Temmen Onderhoud

Doet uw onroerend goed

Kunststof


Sommige plekken zijn slecht bereikbaar en zeer kwetsbaar voor alle weersinvloeden.

Wij hebben in al die jaren ook veel hout moeten vervangen op die plekken.

Naar aanleiding hiervan, bieden wij ook aan die plekken te vervangen voor kunststof.

Als dit zich voordoet kunnen wij u adviseren het volgende te vervangen voor kunststof:

Dakkapellen:

Bij een dakkapel kunnen wij naar uw wens de boeiboorden vervangen voor kunststof boeiboorden,  en de zijwanden kunnen wij ook vervangen voor kunststof rabatdelen.

Het kozijn en draairamen kunnen gewoon geschilderd worden.

Dit geeft uw dakkapel een nieuw uiterlijk, en scheelt veel onderhoud, lekkages en houtrot, wat vaak tot hoge kosten resulteert.

Gevelbekleding:   

Ook bij gevelbekleding geldt dit verhaal.

Grote vlakken houten rabatdelen aan uw gevel, of stukken rabat naast, boven of tussen kozijnen hebben het zwaar te verduren.

Vaak zijn ze in een donkere kleur geschilderd, en daar staat dan een groot deel van de dag de zon op te bakken, en de rest van alle invloeden. 

Je ziet dan ook vaak veel scheuren in die rabatdelen rotte plekjes om spijkers of schroeven heen en houtrot op de naden van 2 planken en noesten waar de verf af is.

Schilderen hiervan is ook prijzig vanwege de grote oppervlakken en veel werk om weer goed te krijgen.

Wij kunnen dit ook vervangen voor kunststof rabatdelen, en zo bent u verzekerd van veel minder onderhoud.

Deze delen zijn vaak 6 meter lang en kunnen in de meeste gevallen naadloos gemonteerd worden.

Ook hebben deze boeidelen en rabatdelen een houtnerfmotief zodat ze niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Schoonmaken is natuurlijk wel raadzaam, maar dit geldt ook voor schilderwerk.


 

Keralit gevel- en dakrandpanelen  

 

Een waardevolle investering

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en meer dan 30 kleuren. Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De gevelbekleding van uw woning moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn.


Duurzame gevelbekleding

 

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Keralit gevel- en dakrandpanelen worden geleverd in een uitgebreid kleuren pallet en zijn onderhoudsarm. Deze eigenschappen maakt Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. Keralit is beschikbaar in verschillende soorten gevelbekleding en in diverse materialen. Het wordt in de volksmond ook vaak rabatdelen of kunststof schroten genoemd.

10 jaar garantie op uw gevelbekleding!

 

Keralit gevelbekleding is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Keralit gevelpanelen al meer dan 15 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast en marktleider is in Nederland!


  


  

 

 

 

 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info